Yksityisyytesi on tärkeää Travelodge Hotellit Aasiassa. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoja henkilötiedoista, jotka Travelodge Hotellit Aasiassa kerää ja miten Travelodge Hotellit Aasiassa käyttää henkilökohtaisia tietoja. Säilytämme henkilötietojasi Singaporen henkilötietosuojalain ("laki") mukaisesti, jota sovelletaan kaikkiin osastoihin ja organisaatioihin Travelodge Hotellit Aasiassa (yhteisesti "TLA") ja Travelodge Hotellit Aasiassa vakaat tuotemerkit (joista on lisätietoja osoitteessa www.travelodgehotels.asia). Noudatamme myös paikallisia tietosuoja- ja yksityisyyslakeja toiminnassamme Singaporen ulkopuolella.

Henkilötietojen kerääminen

Travelodge Hotellit Aasiassa voi kerätä ja käyttää seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • Yhteystiedot;
  • Tilitiedot;
  • Sinun mieltymyksesi;
  • Kysymyksesi;
  • Sinun pyyntösi; ja
  • Palautteesi.

Keräämme henkilötietojasi seuraavien kautta:

  • Tilaat hälytyksiä tai uutiskirjeitä;
  • Vierailet verkkosivuillamme;
  • Teet varauksen tai oleskelet missä tahansa kiinteistössämme;
  • Ruokailet ruoka- ja juomapisteissämme;
  • haet meille työtä;
  • Osallistut markkinointi- tai promootiotapahtumiimme;
  • käytät tuotteitamme tai palveluitamme;
  • Otat meihin yhteyttä kyselyilläsi, pyyntöilläsi tai palautteillasi;
  • Liiketoimien suorittaminen tai loppuun saattaminen;
  • Markkinatutkimusten tai -tutkimusten tekeminen; ja
  • Suoritamme haastattelut.

Käyttäen henkilökohtaisia tietojasi

Travelodge Hotels Asia may use your personal information to:

  • Hallitse varaustasi missä tahansa kiinteistössämme tai ruokailua varten ruoka- ja juomapisteissämme;
  • lähettää sinulle tiliotteita ja laskuja;
  • Salli pääsysi verkkosivuston palveluihin ja niiden käyttö;
  • Provide customer service;
  • Suorittaa markkinatutkimusta ja parantaa asiakaspalvelua;
  • Collect payments from you;
  • Maintain investor relations; and
  • you marketing communications.

Securing your personal information

Travelodge Hotellit Aasiassa ryhtyy kohtuullisiin teknisiin ja organisatorisiin varotoimiin estääkseen henkilötietojesi katoamisen, väärinkäytön tai muuttamisen. Käytämme, paljastamme ja/tai siirrämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joista olet saanut ilmoituksen ja joihin olet suostunut tai jotka ovat sovellettavien lakien ja määräysten sallimia.

Travelodge Hotellit Aasiassa tallentaa kaikki antamasi henkilökohtaiset tiedot suojatuille palvelimilleen. Ymmärrät kuitenkin, ettei meidän tehtävämme ole suojata henkilökohtaisia tietojasi täydellisesti kyberhyökkäyksiä, kuten hakkerointia, vakoiluohjelmia ja viruksia vastaan. Näin ollen et aseta meitä vastuuseen henkilötietojesi luvattomasta paljastamisesta, katoamisesta tai tuhoutumisesta, joka johtuu tällaisista riskeistä.

Laki edellyttää myös, että emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on tarpeen. Lopetamme henkilötietojesi säilyttämisen, kun emme enää tarvitse tällaisia henkilötietoja tarkoituksiin, joista alun perin ilmoitimme, tai mihin tahansa liiketoimintaan tai lakiin.

Henkilötietojesi jakaminen

Tuotteesta tai palvelusta riippuen henkilötietoja voidaan luovuttaa tai siirtää:

  • Muut TLA:n osastot tai organisaatiot;
  • Yhteisyrityksemme / liittoutumakumppanimme;
  • Palveluntarjoajamme ja asiantuntijaneuvonantajamme / laitoksemme, jotka on solmittu tarjoamaan hallinto-, rahoitus-, laki-, kirjanpito-, tietotekniikka-, tutkimus- tai muita palveluja;
  • Muut vakuutuksenantajat, luotonantajat, tuomioistuimet, tuomioistuimet, lainvalvontaviranomaiset, sääntelyviranomaiset ja muut valtion virastot lain mukaisesti;
  • Kuka tahansa henkilön valtuuttama henkilö tämän henkilön tai sopimuksen mukaisesti.

Jos henkilötietoja luovutetaan tai siirretään TLA:n ulkopuolisille organisaatioille, jotka käsittelevät tai hankkivat henkilötietoja TLA:n palveluntarjoajina, vaadimme tällaisia organisaatioita tunnustamaan tällaisten henkilötietojen luottamuksellisuuden, sitoutumaan kunnioittamaan jokaisen yksilön oikeutta yksityisyyteen ja noudattamaan lakia. ja tätä käytäntöä ja käytämme tällaisia henkilötietoja vain tarkoituksiinmme ja noudatat muuten kohtuullisia ohjeitamme koskien näitä tietoja.

Lisäksi, jos henkilötietoja siirretään ulkomaille ja meidän on ehkä käsiteltävä tai käsiteltävä henkilötietojasi Singaporen ulkopuolella, varmistamme, että tällainen siirto on lain ja tämän käytännön mukaista tai että se on sallittua sovellettavien tietosuoja- ja yksityisyyslakien ja määräyksiä.