Η Travelodge Hotels Asia αυξάνει τις επενδύσεις στην Κορέα καθώς ο τουρισμός της αναμένει να αναπτυχθεί απότομα

Αναρτήθηκε από: wsmadmin
Κατηγορία: Κορέα Δελτίο ειδήσεων

Η Travelodge Hotels Asia πραγματοποιεί επιθετικές επενδύσεις στην αγορά της Κορέας καθώς αναμένει ταχεία ανάπτυξη στον τουρισμό της.

Η Travelodge Hotels Asia άνοιξε το τρίτο της ξενοδοχείο στο Δημαρχείο της Σεούλ Travelodge Myeongdong τον Νοέμβριο, αφού κυκλοφόρησε δύο άλλα στο παρελθόν: το Travelodge Dongdaemun τον Δεκέμβριο του 2018 και το Travelodge Myeongdong Euljiro τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία στοχεύει να αυξηθεί σε 100 ξενοδοχεία έως το 2030, κατακτώντας το τμήμα επιλεγμένων υπηρεσιών μεσαίας κλίμακας σε πρωτεύουσες και βασικούς προορισμούς στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κορέας.

Το δημαρχείο Travelodge Myeongdong που άνοιξε πρόσφατα βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης στη Σεούλ: Σε απόσταση μόλις 3 λεπτών με τα πόδια από το Δημαρχείο, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Παλάτι Deoksugung και το Namdaemun. Αγορά σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια και άλλες επιλογές για ψώνια και φαγητό με εύκολη πρόσβαση. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν επίσης την εμπορική οδό Myeongdong, το παλάτι Gyeongbokgung, τον καθεδρικό ναό Myeongdong, την αγορά Gwangjang, το ρεύμα Cheongyecheon και τον πύργο N Seoul. Εκτός από τον Πύργο N Seoul, που απέχει μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, τα άλλα πέντε αξιοθέατα βρίσκονται όλα σε απόσταση δέκα λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έχουν εύκολη πρόσβαση στην ιστορία που προκαλεί δέος, τα γραφικά αξιοθέατα και το λαχταριστό τοπικό street food. .

Αυτό το επιλεγμένο ξενοδοχείο υπηρεσιών προσφέρει 129 δωμάτια σε τρεις κατηγορίες – Superior Queen, Deluxe Twin και Deluxe Queen with Balcony. Στις παροχές περιλαμβάνονται το The Lodge Restaurant, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως κοινωνικό και εργασιακό χώρο όλη την ημέρα, σάουνα και πλυντήριο σελφ σέρβις. Δωρεάν internet υψηλής ταχύτητας, τοπικές πινελιές μέσα στο ξενοδοχείο καθώς και γνήσια, φιλική εξυπηρέτηση ολοκληρώνουν την εμπειρία. Το Travelodge Myeongdong Central υπόσχεται μια εμπειρία ποιότητας και ποιότητας, χωρίς φασαρία που προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο ανεξάρτητος έμπειρος ταξιδιώτης.

Ο Marcus Aw, Διευθύνων Σύμβουλος της Travelodge Hotels Asia, λέει: «Η Κορέα έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στον τουρισμό, καθώς ο αριθμός των ξένων τουριστών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Το Travelodge προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία διαμονής σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία σε λογική τιμή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε το τρίτο μας κατάστημα στη Σεούλ, καθώς στοχεύουμε να λανσάρουμε 100 νέα ξενοδοχεία στην Ασία έως το 2030.”

Εν τω μεταξύ, ο Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός ξένων επισκεπτών στην Κορέα μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους αυξήθηκε σε 14,4 εκατομμύρια, αυξημένος κατά 161 TP2T από πέρυσι. Οι ειδικοί στον τουρισμό οραματίζονται μια ρόδινη προοπτική για την τουριστική βιομηχανία της Κορέας. Στην Έκθεση Ταξιδιωτικής και Τουριστικής Ανταγωνιστικότητας 2019 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η Κορέα κατατάχθηκε στη 15η θέση από όλες τις 140 χώρες. Πρόκειται για τρεις βαθμίδες πάνω από το 2017 και την υψηλότερη κατάταξη από την πρώτη συμπερίληψη της Κορέας στην έκθεση.